This is my sen 26.4.2023

Akadémia | Dôležité informácie pre fanúšikov pred štartom turnaja This is my sen 2023

Prinášame vám dôležité informácie pre fanúšikov a návštevníkov turnaja futbalistov do jedenásť rokov This is my sen 2023.

Rodičom nie je povolený vstup do šatní tímov a ani na hraciu plochu. Zodpovednými osobami za tímy sú tréneri jednotlivých družstiev, prípadne vedúci družstiev uvedení na súpiskách. Na hraciu plochu môžu vstúpiť len oprávnené osoby označené identifikačnou páskou a v klubovom športovom oblečení. Zakázaný je vstup osobám v civilnom oblečení. Toto pravidlo žiadame striktne dodržať. Organizátor turnaja je pripravený riešiť všetky vzniknuté problémy veľmi razantne.

V piatok 28. apríla sa zápasy budú hrať na ihriskách akadémie AS Trenčín na Ostrove, kde sú obmedzené parkovacie plochy. Preto doporučujeme zaparkovať oproti hlavnému štadiónu na bezplatnom parkovisku a približne 300 m prejsť pešo. 

Chceme požiadať návštevníkov piatkových zápasov o pochopenie, že na akadémii nie je náležitý komfort pre divákov a zápasy je možné sledovať z hrádze bez možnosti sedenia. Hotel Akadémie a občerstvenie bude k dispozícii. V piatok sa na hlavnom štadióne o 18.00 h hrá zápas Fortuna ligy AS Trenčín – Liptovský Mikuláš. Radi vás na tento zápas pozývame. Väčšina tímov pôjde na tento zápas. Ak budú chcieť prísť rodičia, je potrebné si zakúpiť lístky online alebo pred zápasom priamo v pokladni na štadióne.

V sobotu a nedeľu sa hrá na hlavnom štadióne. Diváci môžu zápasy sledovať zo všetkých troch funkčných tribún. Chceme vás požiadať o zaplatenie vstupného 5 €, ktoré bude využité na skvalitnenie tréningového procesu prípraviek AS Trenčín. Na štadióne budú k dispozícii bufety a predaj suvenírov. Radi by sme vás informovali, že sa budú streamovať online prenosy z turnaja. Odkaz bude na stránke k turnaju. Budú z ihriska č. 2, takisto tam budeme aktualizovať online výsledky.

Chceli by sme vás požiadať o slušné povzbudzovanie bez vulgarizmov a vzájomného osočovania. Je to výkladná skriňa medzinárodného mládežníckeho futbalu v tomto regióne a adekvátne povzbudzovanie k tomu patrí. 

Ďakujeme za pochopenie a želáme príjemný zážitok zo sledovania turnaja This is my sen.

Propozície a pokyny | vo formáte pdf - tímy, návštevníci

Program | vo formáte pdf - program, vo formáte www - program

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 3.5.2024

Emeka | Chceme nadviazať na naše posledné vystúpenie

Zverencov trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend už 8. kolo nadstavbovej časti Niké...

Fanúšikovia 2.5.2024

Fanúšikovia | Zaži rozlúčku s umelou trávou, prihlás sa na 24-hodinovku

Pre všetkých našich priaznivcov sme pripravili veľkolepú rozlúčku s...

ASTV 1.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FK Železiarne Podbrezová

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FK Železiarne...

Fanúšikovia 29.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Michalovce v predaji

V 8. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa